Tűs epilálás:

epilálás

A kezelés szőrszíntől és bőrszíntől függetlenül, bármely testrészen elvégezhető, szálankénti, tűs módszer, kivéve pigmentelváltozások, vagy bármely típusú növedék, szövetszaporulat és annak környéke.

A módszer csakis kúrában, az ajánlásokat betartva eredményes!

Ha a szőrszálak kinövesztését a mindennapokban kellemetlennek és zavarónak tartja / bár ténylegesen csak csipeszelhető hosszúságúra kell kinöveszteni/, más típusú szőrtelenítési eljárások is elérhetőek kozmetikánkban, lehet érdemesebb akár az IPL kezelésen elgondolkodnia, ha tartósabb szőrtelenítést szeretne – de csak melanintartalmú sötét szőrszálak esetén!

De akár a klasszikus gyanta is megfontolandó, melyet a speciális gyantáink használatával allergiára hajlamos érzékeny bőröknél is eredményesen és kíméletesen tudunk alkalmazni.

A tűs epilálás fél és egy év között mutat maximális eredményt, mely időszak alatt a kezelések gyakorisága függ az újranövés ritmusától -az elején nyilván még gyorsabban-, sebgyógyulástól, és a felület nagyságától / pl.: egy lábat nem egy kezeléssel epilálunk le/.

Amennyiben felmerül Önben, hogy hormonprobléma állhat a fokozott szőrösödés hátterében, kérjük az epilálókúra előtt keressen fel endokrinológust! /E-mailben tudunk ajánlani is/

Terhesség a szoptatási időszak végétől számítva még 3 hónapig kizáró ok.

Gyógyult tumoros vendégeknél 5 igazolt év.

/Amennyiben daganatos betegségen esett át és szeretne ismét gyönyörű szemöldököt, kérjük jelentkezzen Nálunk!Kozmetikánk csatlakozott egy programhoz, mely szerint minden hónapban elkészítünk egy ajándék szemöldöktetoválást gyógyult hölgyeknek!/

Az epilálás fájdalommal járhat, sajnos ez a sikeres epilálás velejárója, de persze nem mellőzhetetlen.

Fájdalomcsillapító használata belsőlegesen nem ajánlott- mivel késlelteti a gyógyulást-, helyileg, amennyiben igényli, tudunk ajánlást adni. Lidocain és tetracain tartalmú!!!

Amennyiben Ön hegképződésre hajlamos, vagy cukorbeteg, elvégezhető a kezelés, de gondosabb otthoni utóápolást igényelhet.

Utóápolás:

Bioptron lámpa, közvetlen kezelés után 5 perc 600.-

és ha mód van rá, otthon is napi 1x.

Természetesen az epilálás utáni napokban, előre egyeztetett időpontban kozmetikánkban is kérhető a Bioptronos utóápolás.

Kövirózsa krém napi 2x!

Fényvédő napos időszakban, SPF-számtól függő ismétlésekben!

Fedőkrémeket lehet használni, esti alapos letisztítás mellett.

Kezelés után -egyéni 3 és 7 nap között, míg sebes- TILOS direkt napsugárzásnak kitenni, uszoda, szauna, radíros vagy bármilyen hámlasztó kezelésnek alávetni a kezelt részt.

Mindenféle- nem nálunk alkalmazott - hámlasztó kezelés után 6 héttel tudjuk elkezdeni a tűs kezelést, szépészeti műtétek nem befolyásolók!

Érdemes a tűs epilálást elkezdeni már pár erősebb zavaró szőrszálnál is.